Agritrop
Accueil

Résultats pour : "HACCP"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2018 | 2017 | 2016 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2005 | 2002 | 2000

Nombre de documents : 19.

2018

Application of a facilitating HACCP system using two innovative methods for the production of Hibiscus syrup by a Senegalese small and medium business (SMBs). Ndiaye Ndeye Adiara, Cisse Mady, Bonne Richard, Sene Babacar, Kane N.C., Montet Didier. 2018. International Food Research Journal, 25 (1) : 376-382.
[img]
Prévisualisation

2017

The success story of the implementation of the national food safety agency in Ivory Coast. Montet Didier, Akaki David, Moretti Christine, Brabet Catherine, Manizan Ama Lethicia, Elleingand Eric, Baud Guillaume, Mens Frédéric, Yao Benjamin, Michel Thomas, Assidjo Nogbou Emmanuel, Aw Sadat, Akmel Djedjro Clément, Assin Hubert, Durand Noel, Alter Pascaline, Berthiot Laurent, Metayer Isabelle, Tapé Thierry. 2017. Egyptian Journal of Basic and Applied Sciences, 4 (4) : 366-371.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

2016

Innovative measures for ensuring food safety in the food value chain. Bonne Richard, Montet Didier, Zakhia-Rozis Nadine. 2016. In : Foodborne pathogens and food safety. Latiful Bari (ed.), Dike Ukuku (ed.). Boca Raton : CRC Press, 256-269. (Food Biology Series) ISBN 978-1-4987-2408-1
[img]

2011

Application de l'HACCP comme outil de maîtrise des contaminants pour certaines filières de la côte Est de Madagascar : Thème 2 - Qualités et typicités des produits de l'Océan Indien. Weil Mathieu. 2011. In : Journées scientifiques QualiREG 2011, Saint Gilles les Hauts, La Réunion, 11-13 avril 2011. QUALIREG; CIRAD; INRA. s.l. : s.n., Diaporama, (14 vues) Journées scientifiques QualiREG 2011, Saint Gilles les Hauts, Réunion, 11 Avril 2011/13 Avril 2011.
[img]

2010

A Swot analysis of HACCP implementation in Madagascar. Sarter Samira, Sarter Gilles, Gilabert Patrick. 2010. Food Control, 21 (3) : 253-259.
[img]

2009

Effects of season and agro-ecological zone on the microbial quality of raw milk along the various levels of the value chain in Uganda. Grimaud Patrice, Sserunjogi Mohamed L., Wesuta Milton, Grillet Nelly, Kato Moses, Faye Bernard. 2009. Tropical Animal Health and Production, 41 (6) : 883-890.
[img]

2008

2005

Appui méthodologique au réseau africain de laboratoires d'hygiène alimentaire (RALHA) : les méthodes d'élaboration de la qualité dans les entreprises agroalimentaires, l'audit interne dans les laboratoires, mise en place d'un site web. Tkaczuk-Moquay Viviane, Bertin François, Cardinale Eric, Trémoulet Françoise. 2005. Montpellier : CIRAD-EMVT, 180 p. N° de rapport : CIRAD-EMVT N° 2005-07
[img]
Prévisualisation

2002

Adaptation d'un méthodologie d'assurance qualité au séchage traditionnel de poisson au Mali. Zakhia Nadine. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

Adaptation of a quality assurance methodology to traditional fish drying in Mali. Zakhia Nadine. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

Appui à la mise en oeuvre de démarches qualité type HACCP pour deux sociétés marocaines : BIMO et MICHOC. Weil Mathieu. 2002. Montpellier : ENSIA-SIARC, 123 p. N° de rapport : CIRAD-AMIS N°43/2002
[img]
Prévisualisation

Experiences in the application of HACCP for export and local markets : the case of thai fisheries. Suwanrangsi S.. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1-12. International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

L'application de la démarche HACCP sur le marché de l'exportation et sur le marché local : le cas des produits de la mer en Thaïlande. Suwanrangsi S.. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

L'assurance qualité par le secteur privé : des bonnes pratiques à la démarche HACCP à la gestion totale de la qualité. Nicolaides L.. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

Private sector systems for providing quality assurance : from good practices to HACCP to total quality management. Nicolaides L.. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1-6. International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
[img]
Prévisualisation

2000

Bio-chemi-luminescence and HACCP. Champiat Dominique, Fraas H., Monfort Bertrand, Matas N.. 2000. In : Proceedings of the Ninth International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques, Montpellier, France, 15-17 May 2000. CNRS ; Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Mo. s.l. : s.n., 1 p. International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques. 9, Montpellier, France, 15 Mai 2000/17 Mai 2000.
[img]
Prévisualisation

Bio-chemi-luminescence and food safety. Champiat Dominique, Matas N., Montet Didier, Monfort Bertrand. 2000. In : Proceedings of the Ninth International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques, Montpellier, France, 15-17 May 2000. CNRS ; Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Mo. s.l. : s.n., 1 p. International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques. 9, Montpellier, France, 15 Mai 2000/17 Mai 2000.

Liste générée le Mon Dec 16 00:39:13 2024 CET.