Nombre de documents : 19.
2018
Prévisualisation |
2017
The success story of the implementation of the national food safety agency in Ivory Coast.
Montet Didier, Akaki David, Moretti Christine, Brabet Catherine, Manizan Ama Lethicia, Elleingand Eric, Baud Guillaume, Mens Frédéric, Yao Benjamin, Michel Thomas, Assidjo Nogbou Emmanuel, Aw Sadat, Akmel Djedjro Clément, Assin Hubert, Durand Noel, Alter Pascaline, Berthiot Laurent, Metayer Isabelle, Tapé Thierry.
2017.
Egyptian Journal of Basic and Applied Sciences,
4 (4) : 366-371.
2016
2011
2010
2009
2008
Prévisualisation |
2005
Prévisualisation |
2002
Adaptation d'un méthodologie d'assurance qualité au séchage traditionnel de poisson au Mali.
Zakhia Nadine.
2002.
In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO
. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom
ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
Prévisualisation |
Adaptation of a quality assurance methodology to traditional fish drying in Mali.
Zakhia Nadine.
2002.
In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO
. Montpellier : CIRAD
International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Experiences in the application of HACCP for export and local markets : the case of thai fisheries.
Suwanrangsi S..
2002.
In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO
. Montpellier : CIRAD, 1-12.
International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
Prévisualisation |
L'application de la démarche HACCP sur le marché de l'exportation et sur le marché local : le cas des produits de la mer en Thaïlande.
Suwanrangsi S..
2002.
In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO
. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom
ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
Prévisualisation |
L'assurance qualité par le secteur privé : des bonnes pratiques à la démarche HACCP à la gestion totale de la qualité.
Nicolaides L..
2002.
In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO
. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom
ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
Prévisualisation |
Private sector systems for providing quality assurance : from good practices to HACCP to total quality management.
Nicolaides L..
2002.
In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO
. Montpellier : CIRAD, 1-6.
International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 Décembre 2000/13 Décembre 2000.
Prévisualisation |
2000
Bio-chemi-luminescence and HACCP.
Champiat Dominique, Fraas H., Monfort Bertrand, Matas N..
2000.
In : Proceedings of the Ninth International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques, Montpellier, France, 15-17 May 2000. CNRS ; Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Mo
. s.l. : s.n., 1 p.
International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques. 9, Montpellier, France, 15 Mai 2000/17 Mai 2000.
Prévisualisation |
Bio-chemi-luminescence and food safety.
Champiat Dominique, Matas N., Montet Didier, Monfort Bertrand.
2000.
In : Proceedings of the Ninth International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques, Montpellier, France, 15-17 May 2000. CNRS ; Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Mo
. s.l. : s.n., 1 p.
International Symposium on Luminescence Spectrometry in Biomedical and Environmental Analysis: Spectroscopic and Imaging Detection Techniques. 9, Montpellier, France, 15 Mai 2000/17 Mai 2000.
Liste générée le Mon Dec 16 00:39:13 2024 CET.