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Résultats pour : "aliment pour nourrisson"

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Nombre de documents : 12.

2023

Dataset of the nutritional composition of follow-on infant formulas commercialized worldwide in 2021. Cancalon Mathilde, Hemery Youna Morgane, Barouh Nathalie, Thomopoulos Rallou, Baréa Bruno, Durand Erwann, Villeneuve Pierre, Bourlieu Lacanal Claire. 2023. Data in Brief, 51:109649, 5 p.
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2021

Nutritional values of infant formulas and flours and their adequacy with the requirements for infant aged from 6 to 12 months. Cancalon Mathilde. 2021. Journal of the American Oil Chemists' Society, 98 (S1), suppl. 2021 AOCS Annual Meeting and Expo, Résumé : p. 105. Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo, 3 Mai 2021/14 Mai 2021.
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2019

Lipid composition and state of oxidation of fortified infant flours in low-income countries are not optimal and strongly affected by the time of storage. Moustiés Célia, Bourlieu Claire, Baréa Bruno, Servent Adrien, Alter Pascaline, Lebrun Marc, Hemery Youna Morgane, Laillou Arnaud, Avallone Sylvie. 2019. European Journal of Lipid Science and Technology, 121 (11):1900173, 12 p.
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2017

Occurrence of mycotoxins in commercial infant formulas locally produced in Ouagadougou (Burkina Faso). Ware Larissa Yacine, Durand Noël, Nikiéma Phillipe Augustin, Alter Pascaline, Fontana Angélique, Montet Didier, Barro Nicolas. 2017. Food Control, 73 (B) : 518-523.
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2013

Lipase-catalyzed interesterification reactions for human milk fat substitutes production: A review. Soumanou Mohamed Mansourou, Perignon Marlène, Villeneuve Pierre. 2013. European Journal of Lipid Science and Technology, 115 (3) : 270-285.
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2011

Occurrence of pathogenic bacteria in traditional millet-based fermented gruels for young children in West Africa: Ben-Saalga and Ben-Kida in Ouagadougou (Burkina-Faso). Akaki Koffi David, Loiseau Gérard, Vernière-Icar Christèle, Guyot Jean-Pierre. 2011. Advance Journal of Food Science and Technology, 3 (6) : 446-454.
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1996

1991

Taller "Avances sobre almidon de yuca" : resumenes. CIAT - COL, CIRAD-CEEMAT - FRA. 1991. Cali : CIAT, 150 p. Taller : Avances Sobre Almidon de Yuca, Cali, Colombie, 17 Juin 1991/20 Juin 1991.

1990

1989

Etude de la production de farines de sevrage au Burkina Faso. Mouquet Claire. 1989. Montpellier : Université de Montpellier 2, 48 p. Mémoire DESS : Nutrition et Alimentation dans les Pays en Développement : Université des sciences et techniques du Languedoc

1969

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