Nombre de documents : 53.
2024
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Influence of yeast interactions on the fermentation process and aroma production in synthetic cocoa pulp vs. real mucilage media.
Besançon Lydie, Lorn Da, Kouame Christelle, Grabulos Joël, Lebrun Marc, Fontana Angélique, Schorr-Galindo Sabine, Boulanger Renaud, Strub Caroline, Colas De La Noue Alexandre.
2024.
Fermentation,
10 (12):662, 23 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2023
Growth kinetics of Kazachstania unispora and its interaction with lactic acid bacteria during Qymyz production.
Kondybayev Askar, Achir Nawel, Mestres Christian, Collombel Ingrid, Strub Caroline, Grabulos Joël, Akhmetsadykov Nurlan, Aubakirova Aidana, Kamidinkyzy Ulzhan, Ghanmi Wijden, Konuspayeva Gaukhar.
2023.
Fermentation,
9 (2), 18 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
A natural single nucleotide mutation in the small regulatory RNA ArcZ of Dickeya solani switches off the antimicrobial activities against yeast and bacteria.
Brual Typhaine, Effantin Geraldine, Baltenneck Julie, Attaiech Laetitia, Grosbois Cloé, Royer Monique, Cigna Jérémy, Faure Denis, Hugouvieux-Cotte-Pattat Nicole, Gueguen Erwan.
2023.
PLoS Genetics,
19 (4):e1010725, 23 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2022
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2021
Pod storage time and spontaneous fermentation treatments and their impact on the generation of cocoa flavour precursor compounds.
Koné Koumba Maî, Assi-Clair Brice Judicaël, Kouassi Ange Didier Dominique, Koffi Yao Alfred, Ban-Koffi Louis, Durand Noël, Lebrun Marc, Maraval Isabelle, Boulanger Renaud, Guehi Tagro Simplice.
2021.
International Journal of Food Science and Technology,
56 (5), n.spéc. Microbiota, probiotics and prebiotics : 2516-2529.
2020
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Changes of quality of minimally-processed pineapple (Ananas comosus, var. 'Queen Victoria') during cold storage: Fungi in the leading role.
Leneveu-Jenvrin Charlène, Quentin Baptiste, Assemat Sophie, Hoarau Mathilde, Meile Jean-Christophe, Remize Fabienne.
2020.
Microorganisms,
8 (2), n.spéc. Preservation, Characterization and Exploitation of Microbial Biodiversity of Agri-Food and Environmental Interest:185, 18 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2019
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2016
2015
2014
2012
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2010
2009
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Utilisation de la PCR-DGGE dans la détermination d'origine : exemples d'applications sur les fruits et les poissons.
Montet Didier, Le Nguyen Doan Duy, El Sheikha Aly, Condur Ana, Metayer Isabelle, Loiseau Gérard.
2009.
In : La lutte contre la fraude : les nouveaux défis biotechnologiques : Biotrace 2009, Montpellier 2-3 février 2009
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
Biotrace 2009, Montpellier, France, 2 Février 2009/3 Février 2009.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2007
2004
Contribution to the development of a biological control method against crown rot of bananas.
Lassois Ludivine, De Lapeyre de Bellaire Luc, Garbay M..
2004.
In : International Workshop Development of Biocontrol Agents of Diseases for Commercial Applications in Food Production Systems, Sevilla, Spain, March 24-27, 2004
. s.l. : s.n., 1 p.
International Workshop Development of Biocontrol Agents of Diseases for Commercial Applications in Food Production Systems, Séville, Espagne, 24 Mars 2004/27 Mars 2004.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2003
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1998
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1996
La fermentation du cacao.
Barel Michel.
1996.
In : Microbiologie alimentaire. Tome 2 : aliments fermentés et fermentations alimentaires. Bourgeois C.M. (ed.), Larpent J.P. (ed.). Université de bretagne occidentale-Quimper
. Paris : Technique et documentation Lavoisier, 275-286.
(Collection sciences et techniques agro-alimentaires, 2)
ISBN 2-7430-0080-5
La fermentation du café.
Jacquet Michel.
1996.
In : Microbiologie alimentaire. Tome 2 : aliments fermentés et fermentations alimentaires. Bourgeois C.M. (ed.), Larpent J.P. (ed.). Université de bretagne occidentale-Quimper
. Paris : Technique et documentation Lavoisier, 287-298.
(Collection sciences et techniques agro-alimentaires, 2)
ISBN 2-7430-0080-5
1994
1993
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1992
1991
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1989
1987
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1986
1985
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1984
1983
1982
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1981
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Mon Mar 10 02:11:15 2025 CET.