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Résultats pour : "agent de texture"

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Influence of binder rate, pyrolysis temperature and volume of biochar briquettes on CO and PM2.5 emission factors and thermal efficiency. Himbane Philippe Bernard, Ndiaye Latgrand, Napoli Alfredo, Goli Thierry, Rozis Jean-François, Ba Mamadou Seydou, Ndioukane Remi. 2022. Energy for Sustainable Development, 68 : 525-531.
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Valorization of hemp stalk waste through thermochemical conversion for energy and electrical applications. Marrot Laetitia, Candelier Kévin, Valette Jérémy, Lanvin Charline, Horvat Barbara, Legan Lea, DeVallance David B.. 2022. Waste and Biomass Valorization, 13 : 2267-2285.
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Binders used in feed for their protection against mycotoxins. Ahmadou Abderahim, Brun Nicolas, Napoli Alfredo, Durand Noël, Montet Didier. 2021. In : Mycotoxins in food and beverages: innovations and advances, Part II. Montet Didier (ed.), Brabet catherine (ed.), Schorr-Galindo Sabine (ed.), Ray Ramesh C. (ed.). Boca Raton : CRC Press, 175-186. (Food Biology Series) ISBN 978-1-032-00837-0
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Coupling osmotic dehydration with heat treatment for green papaya impregnated with blackberry juice solution. Jimenez Nadiarid, Bassama Joseph, Soto Marvin, Dornier Manuel, Pérez Ana Mercedes, Vaillant Fabrice, Bohuon Philippe. 2020. International Journal of Food Science and Technology, 55 (6), n.spéc. Advances in Recovery Bioactive Compounds from Potato Wastes: Processing Technologies and Applications : 2551-2561.
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Enzymatic solubilization of arabinoxylans from native extruded, and high-shear-treated rye bran by different endo-xylanases and other hydrolizing enzymes. Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Poulsen Charlotte, Borch Soe Jorn, Zargahi Masoud Rajabi, Rouau Xavier. 2004. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52 (13) : 4240-4249.
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Retexturation des pulpes de fruits de la passion à l'aide d'alginate. Etudes de l'influence des paramètres de formulation sur les propriétés rhéologiques des gels. Mouquet Claire. 1995. Massy : ENSIAA, 242 p. Thèse de doctorat : Sciences Alimentaires : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires

Texturization of pulps allows the fabrication of heat stable mango and passion fruit pieces. Mouquet Claire, Guilbert Stéphane. 1993. In : Food Ingredients Europe Conference. Maarssen : Expoconsult, 232-237. Food Ingredients Europe Conference, Duesseldorf, Allemagne, 25 Novembre 1992/27 Novembre 1992.

Retexturation de pulpes de fruits et légumes à l'aide d'alginate et méthodes d'évaluation des propriétés mécaniques des gels obtenus. Mouquet Claire. 1992. Montpellier : CIRAD-SAR, 25 p. Mémoire DEA : Fin d'Etudes en Sciences Alimentaires : Université de Paris VII

Texturization of sweetened mango pulp : optimization using response surface methodology. Mouquet Claire, Dumas Jean-Claude, Guilbert Stéphane. 1992. Journal of Food Science, 57 (6) : 1395-1400.
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Mango pulp texturization with alginate : optimization using response surface methodology. Mouquet Claire, Guilbert Stéphane, Dumas Jean-Claude. 1991. Montpellier : CIRAD-CEEMAT, 29 p.

Optimisation d'un procédé de retexturation de pulpe de fruits par la méthodologie des plans d'expériences associée à l'analyse de surfaces de réponse. Mouquet Claire, Guilbert Stéphane. 1991. In : Deuxièmes Journées Agro-industrie et méthodes statistiques, Nantes, 13 et 14 juin 1991. ASU, ENITIAA, INRA, ENSAM, ESA, IMA, Université de Haute-Bretagne, IUT. Nantes : ENITIAA, 205-225. Journées Européennes Agro-industrie et Méthodes Statistiques. 2, Nantes, France, 13 Juin 1991/14 Juin 1991.

Contribution des protéines de maïs à la formation du réseau de gluten au cours de la fabrication de pâtes alimentaires mixtes maïs/blé. Togbe Olory E.. 1986. Montpellier : CIRAD-IRAT, 29 p. Mémoire d'ingénieur : Ecole nationale supérieure de biologie appliquée à la nutrition et à l'alimentation

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