Nombre de documents : 17.
Article de revue
Impact of cooking, drying and grinding operations on chemical content, functional and sensorial qualities of Curcuma longa L.
Yin Molika, Weil Mathieu, Avallone Sylvie, Maraval Isabelle, Forestier-Chiron Nelly, Servent Adrien, In Sokneang, Bohuon Philippe.
2023.
Journal of Food Measurement and Characterization,
17 : 998-1008.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/438889/1.haspreviewThumbnailVersion/438889.pdf) Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/419607/1.haspreviewThumbnailVersion/419607.pdf) Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/437604/1.haspreviewThumbnailVersion/437604.pdf) Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/437613/1.haspreviewThumbnailVersion/437613.pdf) Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/421908/1.haspreviewThumbnailVersion/document_421908.pdf) Prévisualisation |
Ouvrage
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](/476122/1.haspreviewThumbnailVersion/ID476122.pdf) Prévisualisation |
Communication sans actes
Mémoire
Rapport de mission
Liste générée le Mon Jul 15 02:24:27 2024 CEST.