Nombre de documents : 51.
Physical properties and oxidative stability of mayonnaises fortified with natural deep eutectic solvent, either alone or enriched with pigmented rice bran.
Siripattanakulkajorn Chatchai, Sombutsuwan Piraporn, Villeneuve Pierre, Barea Bruno, Domingo Romain, Lebrun Marc, Aryusuk Kornkanok, Durand Erwann.
2025.
Food Chemistry,
463:141124, 12 p.
Prévisualisation |
Phylogenetic, structural, and functional characterization of AMT3;1, an ammonium transporter induced by mycorrhization among model grasses.
Koegel Sally, Mieulet Delphine, Baday Sefer, Chatagnier Odile, Lehmann Moritz F., Wiemken Andres, Boller Thomas, Wipf Daniel, Bernèche Simon, Guiderdoni Emmanuel, Courty Pierre-Emmanuel.
2017.
Mycorrhiza,
27 (7) : 695-708.
Prévisualisation |
Prediction of carotenoids, cyanide and dry matter contents in fresh cassava root using NIRS and Hunter color techniques.
Sanchez Teresa, Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Ortiz D., Morante Nelson, Calle Fernando, Zum Felde Thomas, Dominguez Morgane, Davrieux Fabrice.
2014.
Food Chemistry,
151 : 444-451.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
La complémentation minérale.
CIRAD-IEMVT - FRA, Ministère de la coopération et du développement (France) - FRA.
1990.
Maisons-Alfort : CIRAD-IEMVT, 12 p. (Fiches techniques d'élevage tropical, n. 9)
La complémentation minérale. Les produits.
CIRAD-IEMVT - FRA, Ministère de la coopération et du développement (France) - FRA.
1990.
Maisons-Alfort : CIRAD-IEMVT, 12 p. (Fiches techniques d'élevage tropical, n. 12)
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Dec 16 03:15:22 2024 CET.