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Résultats pour : "cristallisation"

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Filling the gap in Ca input-output budgets in base-poor forest ecosystems: The contribution of non-crystalline phases evidenced by stable isotopic dilution. Van Der Heijden Geertje, Legout Arnaud, Mareschal Louis, Ranger Jacques, Dambrine Etienne. 2017. Geochimica et Cosmochimica Acta, 209 : 135-148.
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Thermal properties of esterified cassava starches and their maltodextrins in various water systems. Silaket Pawinee, Chatakanonda Pathama, Tran Thierry, Wansuksri Rungtiva, Piyachomkwan Kuakoon, Sriroth Klanarong. 2014. Starch - Stärke, 66 : 1-11.
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Chicken fat dry fractionation: Effects of temperature and time on crystallization, filtration and fraction properties. Arnaud Elodie, Collignan Antoine. 2008. European Journal of Lipid Science and Technology, 110 (3) : 239-244.
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Suitable colling program for chicken fat dry fractionation. Arnaud Elodie, Pina Michel, Collignan Antoine. 2007. European Journal of Lipid Science and Technology, 109 (2) : 127-133.
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Thermal characterization of chicken fat dry fractionation process. Arnaud Elodie, Trystram Gilles, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2006. Journal of Food Engineering, 72 (4) : 390-397.
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Etude expérimentale et modélisation du procédé de fractionnement à sec appliqué à la matière grasse de volaille : incidence sur la qualité des fractions. Arnaud Elodie. 2005. Saint-Denis : Université de la Réunion, 208 p. Thèse de doctorat : Génie des procédés : Université de la Réunion
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Characterisation of chicken fat dry fractionation at the pilot scale. Arnaud Elodie, Relkin Perla, Pina Michel, Collignan Antoine. 2004. European Journal of Lipid Science and Technology, 106 : 591-598.
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Contribution de l'ACD au suivi du fractionnement à sec de la matière grasse de poulet. Arnaud Elodie, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2004. In : 35ème Journées de calorimétrie et d'analyse thermique, Saint-Etienne, France, 11-13 mai 2004. s.l. : s.n., 1-2. Journées de calorimétrie et d'analyse thermique. 35, Saint-Etienne, France, 11 Mai 2004/13 Mai 2004.

Effect of freezing on fish microbial flora. Goli Thierry, Nguyen Thanh T.. 2004. In : Seminar on Food Safety and International Trade: The French-Thai Approach and the EU Regulation, September 9-10, 2004, Bangkok, Thailand. s.l. : s.n., Diaporama, (25 vues) Seminar on Food Safety and International Trade: The French-Thai Approach and the EU Regulation, Bangkok, Thaïlande, 9 Septembre 2004/10 Septembre 2004.
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Study of chicken fat dry factionation. Arnaud Elodie, Pina Michel, Collignan Antoine. 2004. In : 9th International Congress on Engineering and Food, 7-11 March 2004, Montpellier (France). IAEF. s.l. : s.n., 6 p. International Congress on Engineering and Food. 9, Montpellier, France, 7 Mars 2004/11 Mars 2004.

A solid-solution model for Fe(II)-Fe(III)-Mg green rust "fougerite" : structural and geochemical constraints. Bourrié Guilhem, Trolard Fabienne, Refait Philippe, Feder Frédéric. 2002. In : World congress of soil science. Thailande-Ministry of Agriculture and Cooperatives-LDD, SFST, IUSS, FFTC, WASWC. Bangkok : WCSS, 1 Cd-Rom World Congress of Soil Science. 17, Bangkok, Thaïlande, 14 Août 2002/20 Août 2002.
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Etude de la ségrégation des caractères de qualité aromatique du cacao dans la descendance UPA 402 x UF 676. Chapelin M.. 1998. s.l. : s.n., 122 p. Mémoire : Industrie : Université Montpellier 1

Stress relaxation in natural rubber bale : crystallisation during storage at low temperatures. Benoist Patrick, Chasset René, De Livonnière Hugues. 1992. Journal of Natural Tubber Research, 7 (2) : 113-115.

Cristallisation des balles de caoutchouc naturel au cours de leur stockage à basses températures. Chasset René, Benoist Patrick, Touraine J.C., De Livonnière Hugues. 1990. Revue Générale du Caoutchouc et des Plastiques, 67 (697) : 101-114.

L'évolution récente de l'huile de palme. Berger K.G.. 1990. Oléagineux, 45 (10) : 437-447. Symposium PORIM/IRHO sur les nouveaux développements en huile de palme, Paris, France, 17 Mai 1990.
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Gélification et cristallisation de l'amidon de maïs aprés la préparation de pate, le séchage en tambour ou la cuisson par extrusion. Mestres Christian, Colonna Paul, Buléon Alain. 1988. Journal of Cereal Science (7) : 123-134.

Nouveautés dans le domaine du caoutchouc naturel. Levêque Jean, Bernard J.J.. 1978. Revue Générale du Caoutchouc et des Plastiques, 55 (580) : 191-196.

Le "white spot" des fèves de cacao. Benizé N., Hahn D., Vincent Jean-Claude. 1972. Café, Cacao, Thé, 16 (3) : 236-242.

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