Nombre de documents : 15.
Impact of cooking, drying and grinding operations on chemical content, functional and sensorial qualities of Curcuma longa L.
Yin Molika, Weil Mathieu, Avallone Sylvie, Maraval Isabelle, Forestier-Chiron Nelly, Servent Adrien, In Sokneang, Bohuon Philippe.
2023.
Journal of Food Measurement and Characterization,
17 : 998-1008.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Effet of milling on sorghum tô quality.
Fliedel Geneviève, Yajid M..
1993.
In : 9th international Cereal and Bread Congress. ICC
. Vienne : ICC, 1-19.
International cereal and bread congress. 9, Paris, France, 1 Juin 1992/5 Juin 1992.
The bio-UCF (Bio-ultracarbofluid) : a liquid fuel-oil substitution in boiler and Diesel engine applications (JOUB - 0067).
Gislais P., Antonini Gérard, Hallou M., Skarvelakis C., Mezerette Corinne, Vergnet Louis, Vaitilingom Gilles, Seys S..
1993.
In : Biomass contractors meeting
. Montpellier : CIRAD-SAR, 10 p.
Biomass Contractors Meeting, Athènes, Grèce, 1 Juin 1993/2 Juin 1993.
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Nov 18 02:14:37 2024 CET.