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Chapitre d'ouvrage
Hydro/immersion chilling and freezing.
Lucas Thiphaine, Chourot Jean-Marc, Raoult-Wack Anne-Lucie, Goli Thierry.
2001.
In : Advances in food refrigeration. Ed. by Dr Da-Wen Sun
. Leatherhead : LFRA, 200-263.
Water mediated phenomena in some multi-functional food processes.
Raoult-Wack Anne-Lucie, Vitrac Olivier, Trystram Gilles, Lucas Thiphaine.
2001.
In : Water science for food, health, agriculture and environment. Ed. by Zeki Berk, R.B. Leslie, Peter J. Lillford and Simon Mizrahi
. Lancaster. : Technomic publishing company, 241-254.
Facteurs affectant la qualité des fruits et légumes surgelés.
Maestrelli A., Torreggiani D., Lucas Thiphaine, Raoult-Wack Anne-Lucie, Philippon J..
1999.
In : Optimisation de la qualité et de la stabilité des aliments congelés : guide des dernières innovations en la matière à l'adresse des producteurs. Rapport 2. Kennedy C.J. (ed.), Archer G.P. (ed.). UE
. Leeds : University of Leeds, 9-16.
Factors affecting the quality of frozen fruit and vegetables.
Maestrelli A., Torreggiani D., Lucas Thiphaine, Raoult-Wack Anne-Lucie, Philippon J..
1998.
In : Maximising quality and stability of frozen foods : a producers guide to the state of the art. [Concerted action CT96-1180] = [Optimisation de la qualité et de la stabilité des aliments congelés : un guide de l'état de l'art pour le producteur]. Kennedy C.J
. Bruxelles : CEE, 9-15.
Using pretreatments to improve the quality of frozen foods.
Torreggiani D., Lucas Thiphaine, Blond G., Raoult-Wack Anne-Lucie.
1998.
In : Maximising quality and stability of frozen food : a producers guide to the state of the art = [Optimisation de la qualité et de la stabilité des aliments congelés : un guide de l'état de l'art pour le producteur]. Kennedy C.J. (ed.), Archer G.P. (ed.)
. Bruxelles : CEE, 27-34.
Communication sans actes
Strategy for minimizing the uncertainty on concentration-dependent diffusivity as identified by two inverse methods.
Lucas Thiphaine, Bohuon Philippe.
2008.
In : ICEF 10 : Tenth International Congress on Engineering and Food, Viña del Mar, Chile, April 20 - 24, 2008
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
International Congress on Engineering and Food. 10, Viña del Mar, Chili, 20 Avril 2008/24 Avril 2008.
Heat and mass transfer during soaking process at low temperatures. Session 1: Fundamental aspects.
Goli Thierry, Lucas Thiphaine, Bohuon Philippe, Wack Anne-Lucie.
2000.
In : Improvement of overall food quality by application of osmotic treatments in conventional and new processes = 2th Concerted Action Fair CT 96-1118 Seminar, June 23-24, 2000, Karlsruhe, Germany
. s.l. : s.n., Diaporama, (10 vues)
Concerted Action Fair CT 96-1118 Seminar. 2, Karlsruhe, Allemagne, 23 Juin 2000/24 Juin 2000.
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Demarch for the modelling of coupled heat and mass transfer during immersion chilling and freezing.
Lucas Thiphaine, Chourot J.M., Bohuon Philippe, Raoult-Wack Anne-Lucie, Flick D..
1998.
In : The preservation of frozen food quality and safety throughout the distribution chain = [Conservation de la qualite et de la sécurité des aliments congelés tout au long de la chaîne de distribution]. CEE
. Bruxelles : CEE, 37-42.
The Preservation of Frozen Food Quality and Safety Throughout the Distribution Chain. 4, Athènes, Grèce, 26 Mars 1998/28 Mars 1998.
La congélation par immersion des denrées alimentaires.
Letang Guy, Lucas Thiphaine, Raoult-Wack Anne-Lucie.
1997.
In : Industries agro-alimentaires : la conservation de demain. Anon
. s.l. : s.n., 11 p.
Industries agro-alimentaires : la conservation de demain, Bordeaux, France, 15 Septembre 1997/16 Septembre 1997.
Process and product innovation in the cold chain : methods of marketing R and D projects.
Cremille I., Gaillard J., Raoult-Wack Anne-Lucie, Lucas Thiphaine, Chourot J.M., Commère B..
1997.
In : The preservation of frozen food quality and safety throughout the distribution chain = [La préservation de la qualité et la sécurité dans la chaîne de distribution des produits alimentaires congelés]. CEE
. s.l. : s.n., 59-64.
The Preservation of Frozen Quality and Safety Throughout the Distribution Chain. 3, Leeds, Royaume-Uni, 26 Septembre 1997/27 Septembre 1997.
Control of impregnation phenomena during quick immersion chilling and freezing.
Lucas Thiphaine, Raoult-Wack Anne-Lucie, Sereno A..
1995.
In : International congress of refrigeration. Proceedings II theme 2 : storage, transport and distribution = [Compte rendu du congrés international sur la réfrigération II : thème n°2, stockage, transport et distribution]. IIR
. The Hague : IIR, 242-248.
International Congress of Refrigeration. 19, La Haye, Pays-Bas, 20 Août 1995/25 Août 1995.
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