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Gari : a traditional cassava semolina in West Africa. Stability and shelf life of the product in relation to water availability

Zakhia Nadine, Chuzel Gérard, Griffon Dany. 1994. Gari : a traditional cassava semolina in West Africa. Stability and shelf life of the product in relation to water availability. In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE. Montpellier : CIRAD, p. 47. Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

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Autre titre : Le gari, une semoule traditionnelle de manioc en Afrique de l'Ouest : stabilité et durée de vie du produit en relation avec la disponibilité en eau

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Aptitude à la conservation, Teneur en eau, Absorption d'eau, consommation, Température, Garri

Classification Agris : Q04 - Food composition
Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Zakhia Nadine
  • Chuzel Gérard
  • Griffon Dany

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/463873/)

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