Nombre de documents : 12.
2017
2003
2002
1999
1998
Maltose promotes somatic embryogenesis in Hevea brasiliensis.
Blanc Géraldine, Carron Marc-Philippe, Lardet Ludovic, Michaux-Ferrière Nicole, Teisson Claude.
1998.
In : Plant biotechnology and in vitro biology in the 21st century: abstracts of the 9th International Congress on Plant Tissue and Cell Culture, 14-19. 06/1998, Jerusalem (Israel)/IAPTC
. Jérusalem : IAPTC, 66.
International Congress on Plant Tissue and Cell Culture. 9, Jérusalem, Israël, 14 Juin 1998/19 Juin 1998.
Using pretreatments to improve the quality of frozen foods.
Torreggiani D., Lucas Thiphaine, Blond G., Raoult-Wack Anne-Lucie.
1998.
In : Maximising quality and stability of frozen food : a producers guide to the state of the art = [Optimisation de la qualité et de la stabilité des aliments congelés : un guide de l'état de l'art pour le producteur]. Kennedy C.J. (ed.), Archer G.P. (ed.)
. Bruxelles : CEE, 27-34.
1997
1995
1994
Prévisualisation |
Continous hydrolysis of cassava starch in a tangential flow enzymatic reactor for producing maltose syrups.
Gaouar O., Belleville Marie-Pierre, Zakhia Nadine, Rios Gilbert Marcel.
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 140.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Liste générée le Mon Nov 18 02:31:17 2024 CET.