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Résultats pour Auteur : "Rios, Gilbert"

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Assessment of dehulling efficiency to reduce deoxynivalenol and Fusarium level in durum wheat grains. Rios Gilbert, Pinson-Gadais L., Abécassis Joël, Zakhia-Rozis Nadine, Lullien-Pellerin Valérie. 2009. Journal of Cereal Science, 49 (3) : 387-392.
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Impact of durum wheat milling on deoxynivalenol distribution in the outcoming fractions. Rios Gilbert, Zakhia-Rozis Nadine, Chaurand M., Richard-Forget Florence, Samson Marie-Françoise, Abécassis Joël, Lullien-Pellerin Valérie. 2009. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 26 (4) : 487-495.
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Assesment of wheat grain factionation process involvement in the product contamination with deoxynivalenol (DON). Rios Gilbert, Zakhia-Rozis Nadine, Chaurand M., Samson Marie-Françoise, Richard-Forget Florence, Abécassis Joël, Lullien-Pellerin Valérie. 2006. In : Food is life, 13th World Congress of Food Science and Technology, 17-21 September 2006, Nantes. s.l. : s.n., 1 p. World Congress of Food Science and Technology. 13, Nantes, France, 17 Septembre 2006/21 Septembre 2006.
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Le saccharose et la déshydratation osmotique. Raoult-Wack Anne-Lucie, Rios Gilbert, Guilbert Stéphane. 1995. In : Sucrose. Properties and applications. Mathlouthi M., Reiser P.. Université de Reims Champagne-Ardenne, CEDUS. Paris : Polytechnica, 297-309. ISBN 0-7514-0223-0

Sucrose and osmotic dehydration. Raoult-Wack Anne-Lucie, Rios Gilbert, Guilbert Stéphane. 1995. In : Sucrose. Properties and applications. Mathlouthi M., Reiser P.. Université de Reims Champagne-Ardenne, CEDUS. London : Blackie Academic and Professional, 279-290. ISBN 0-7514-0223-0

Mass transfer phenomena during osmotic dehydration of apple I. Fresh plant tissue. Saurel Rémi, Raoult-Wack Anne-Lucie, Rios Gilbert, Guilbert Stéphane. 1994. International Journal of Food Science and Technology, 29 : 531-542.

Mass transfer phenomena during osmotic dehydration of apple II. Frozen plant tissue. Saurel Rémi, Raoult-Wack Anne-Lucie, Rios Gilbert, Guilbert Stéphane. 1994. International Journal of Food Science and Technology, 29 : 543-550.

Simultaneous water and solute transport in shrinking media. Part 2 : A compartmental model for dewatering and impregnation soaking processes. Raoult-Wack Anne-Lucie, Petitdemange F., Giroux François, Guilbert Stéphane, Rios Gilbert, Lebert André. 1991. Drying Technology, 9 (3) : 613-630.

Osmotic dehydration: Study of mass transfer in terms of engineering properties. Raoult Anne-Lucie, Lafont F., Rios Gilbert, Guilbert Stéphane. 1989. In : Drying'89. Mujumdar S. Arun, Roques M.A. New York : Hemisphere Publishing Corporation, 487-495.

Procédé et dispositif de torréfaction d'un produit agroalimentaire. Rios Gilbert, Gibert Henri, Crouzet Jean, Vincent Jean-Claude. 1985. Paris : INPI, 15 p. N° de dépôt : 7825358, N° de brevet : FR2434580 B2
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Procédé et dispositif de traitement d'un produit se présentant sous forme de grains et application à la torréfaction. Rios Gilbert, Gibert Henri, Crouzet Jean, Vincent Jean-Claude. 1980. Paris : INPI, 17 p. N° de dépôt : 7715007, N° de brevet : FR2390202 B1, N° de brevet : US4215151
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Torréfaction du café en couche fluidisée gazeuse. Arjona J.L., Roche Gilles, Rios Gilbert, Gibert Henri, Vincent Jean-Claude. 1977. Café, Cacao, Thé, 21 (4) : 263-277.

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