Nombre de documents : 26.
2024
Prévisualisation |
2019
Release of phenolic acids from sunflower and rapeseed meals using different carboxylic esters hydrolases from Aspergillus niger.
Laguna Oscar, Odinot Elise, Bisotto Alexandra, Baréa Bruno, Villeneuve Pierre, Sigoillot Jean-Claude, Record Eric, Faulds Craig B., Fine Frédéric, Lesage-Meesen Laurence, Lomascolo Anne, Lecomte Jérôme.
2019.
Industrial Crops and Products,
139:111579, 13 p.
Prévisualisation |
2016
2014
2013
2012
Interactions between [alpha] tocopherol and rosmarinic acid and its alkyl esters in emulsions: Synergistic, additive, or antagonistic effect?
Panya Atikorn, Kittipongpittaya Ketinun, Laguerre Mickaël, Bayrasy Christelle, Lecomte Jérôme, Villeneuve Pierre, McClements D. Julian, Decker Eric Andrew.
2012.
Journal of Agricultural and Food Chemistry,
60 (41) : 10320-10330.
2011
2010
2007
Prévisualisation |
2005
1997
1996
1993
Quelques acides phénols particuliers des fèves de caféiers sauvages malgaches et africains.
Rakotomalala Jean-Jacques, Cros Emile, Charrier A..
1993.
In : Quinzième colloque scientifique international sur le café, Montpellier (France), 6-11 juin 1993 = Fifteenth international scientific colloquium on coffee. ASIC
. Paris : ASIC, 637-643.
ISBN 2-900212-14-6 Colloque scientifique international sur le café. 15, Montpellier, France, 6 Juin 1993/11 Juin 1993.
1990
Prévisualisation |
1988
Essai de détermination de la couleur verte du café en système modèle.
Guyot Bernard, Tobar M., Vincent Jean-Claude.
1988.
In : Douzième Colloque Scientifique International sur le Café = Twelfth International Scientific Colloquium on Coffee. ASIC
. Paris : ASIC, 702-717.
Colloque scientifique international sur le café. 12, Montreux, Suisse, 29 Juin 1987/3 Juillet 1987.
1974
1972
Liste générée le Mon Nov 18 02:50:02 2024 CET.