Nombre de documents : 17.
2020
2019
2017
2016
Membrane technology for production of nutraceutical.
Belleville Marie-Pierre, Vaillant Fabrice.
2016.
In : Functional Food Ingredients and Nutraceuticals: Processing Technologies, Second Edition. Shi John (ed.)
. Boca Raton : CRC Press, 217-234.
ISBN 978-1-4822-4064-1
2014
2012
Procédé d'extraction de composés phénoliques à partir d'eau de végétation de l'olive et préparation d'extrait titré en polyphénols d'olive et de raisin.
Urban Nelly, Dornier Manuel, Pallet Dominique, Reynes Max.
2012.
Paris : INPI, 22 p. N° de dépôt : 0900752, N° de brevet : FR2942224 B1, N° de dépôt international : PCT/FR2010/000137, N° de brevet international : WO2010/094860 A2, N° de brevet : PT2398756 T, N° de brevet : ES10708243 T, N° de dépôt européen : 10708243.0, N° de brevet européen : EP2398756 B1, N° de brevet : BRPI1008591 A2
2011
2010
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2004
Enzymatic modification of vegetable oil with an active membrane plus supercritical carbon dioxide.
Rios Gilbert Marcel, Pomier E., Paolucci-Jeanjean Delphine, Pina Michel, Sarrade S..
2004.
In : ICEF 9 International Congress on Engineering and Food. Final program - Book of abstracts. ACIA, SFGP
. s.l. : s.n., Résumé, 247.
International Congress on Engineering and Food. 9, Montpellier, France, 7 Mars 2004/11 Mars 2004.
1998
1997
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1995
1992
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1991
1985
Liste générée le Mon Mar 10 02:39:48 2025 CET.