Nombre de documents : 18.
2020
Valorisation of agricultural by-products, especially oil rich guayule extract.
Palu Serge, Pioch Daniel, Tardan Eric, Punvichai Teerasak, Amor Ali.
2020.
Journal of the American Oil Chemists' Society,
97 (S1), suppl. Virtual 2020 AOCS Annual Meeting & Expo June 29 – July 3, 2020, Résumé : 69. Virtual 2020 AOCS Annual Meeting & Expo, Autre, 29 Juin 2020/3 Juillet 2020.
2017
2016
Prévisualisation |
2014
2013
2011
Effect of a flax seeds diet on lipid oxidation of raw and cooked chicken meat.
Roux Stéphanie, Petit Matthieu, Baéza Elisabeth, Bastianelli Denis, Tillard Emmanuel, Arnaud Elodie.
2011.
In : EggMeat 2011: XIV European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products and XX European Symposium on the Quality of Poultry Meat, Leipzig, Germany, September 4-8, 2011
. s.l. : s.n., 8 p.
EggMeat 2011, Leipzig, Allemagne, 4 Septembre 2011/8 Septembre 2011.
Prévisualisation |
2008
Prévisualisation |
2006
2004
Prévisualisation |
1999
Prévisualisation |
1993
Prévisualisation |
1988
L'huile de poisson : technologie et utilisations.
André P., Gaye M.L..
1988.
Montpellier : CIRAD-GERDAT, 45 p. Mémoire de fin d'études : en Industries Alimentaires des Régions Chaudes : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires
1975
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Dec 23 01:46:26 2024 CET.