Agritrop
Home

Items where Subject is "J14 - Handling, transport, storage and protection of fisheries and aquacultural products"

Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | Date | No Grouping
Number of items at this level: 12.

Journal article

Faisabilité du refroidissement rapide de sardines à bord des chalutiers. Chourot Jean-Marc, Goli Thierry, Bohuon Philippe, Rappine N., Favier C.. 2002. Revue Générale du Froid (1022) : pp. 39-43.

Le refroidissement rapide du poisson à bord : le cas de la sardine en Méditerranée. Goli Thierry, Chourot Jean-Marc, Zakhia-Rozis Nadine, Bohuon Philippe. 2002. Revue Générale du Froid (1022) : pp. 44-49.

Mieux conserver la sardine à bord des chalutiers. Moreau Anne-Sophie, Letang Guy, Goli Thierry, Chourot Jean-Marc. 2000. Revue Générale du Froid (1002) : pp. 26-29.

Proceedings

Development of technology for utilization and processing of freshwater fisheries resources : Proceeding of the Japan and China Joint Workshop, Shanghai, China, March 25-26, 1999. Fukuda Yutaka (ed.), Wang X. (ed.), Yokoyama Massuru (ed.), Maeda M. (ed.). 2001. Tsukuba, Ibaraki : JIRCAS, 158 p. (JIRCAS Working Report, 20) Workshop on Development of Technology for Utilization and Processing of Freshwater Fisheries Resources, Shanghai, Chine, 25 March 1999/26 March 1999.

Paper without proceedings

Quality assessment and process controlling of the traditionally dried fish in Mali. Zakhia Nadine, Thémelin André, Cuq J.L.. 1990. In : International agricultural engineering conference exhibition. Vol II post harvest technology and biotechnology = [Actes du congrès international sur les techniques agricoles : vol.II technologie aprés récolte et biotechnologie]. Salokhe V.M., Ilangantileke. Bangkok : Asian Institute of Technology, pp. 561-569. International Agricultural Engineering Conference and Exhibition, Bangkok, Thaïlande, 3 December 1990/6 December 1990.

Disertation

Etude comparative de cinq procédés de refroidissement : cinétiques thermiques et suivi qualité sur des sardines méditerranéennes. Dia S.. 1995. Maisons-Alfort : CIRAD-EMVT, 62 p. Mémoire DESS : Productions Animales en Régions Chaudes : Ecole nationale vétérinaire d'Alfort

Valorisation des produits de la pêche. Fumage. Njoh Ellong J.. 1984. Maisons-Alfort : GERDAT-IEMVT, 132 p. Mémoire DESS : Productions Animales en Régions Chaudes : Université de Paris-Val-de-Marne

Technical and research document

Rapport de mission en Thaïlande. Zakhia Nadine. 1990. Montpellier : CIRAD-CEEMAT, 32 p. Post Harvest Technology Preservation and Quality of Fish in Southeast Asia, Bangkok, Thaïlande, 9 November 1989/26 November 1989.

Note sur l'amélioration du fumage du poisson. Jeanfaivre P.. 1973. Nogent-sur-Marne : GERDAT-CTFT, 4 p.

Mission report

Rapport de mission au Mali du 14 juin au 4 juillet 1990. Zakhia Nadine. 1990. Montpellier : CIRAD-CEEMAT, 39 p.

This list was generated on Sun Sep 27 02:07:00 2020 CEST.