Nombre de documents : 81.
Article de revue
Failure of passive immunity transfer is not a risk factor for omphalitis in beef calves.
Perrot Florent, Joulié Aurélien, Herry Alan, Masset Nicolas, Lemaire Guillaume, Barral Alicia, Raboisson Didier, Roy Christophe, Herman Nicolas.
2023.
Veterinary Sciences,
10 (9):544, 9 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Prevalence of Trypanosoma evansi infections in buffaloes, beef and dairy cattle in Sakon Nakhon province using molecular and serological assays.
Suwan Eukote, Chalermwong Piangjai, Choocherd Suchada, Wichainchot Sakulchit, Thabthimsri Chanapath, Saengsawang Phirabhat, Desquesnes Marc, Wachoom Wanwisa, Wongpanit Kannika, Jittapalapong Sathaporn.
2023.
Agriculture and Natural Resources,
57 (5) : 809-816.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Impact of tumbling operating parameters on salt, water and acetic acid transfers during biltong-type meat processing.
Mirade P.S., Portanguen Stéphane, Sicard J., De Souza J., Musavu Ndob A., Hoffman Louwrens Christian, Goli Thierry, Collignan Antoine.
2020.
Journal of Food Engineering,
265:109686, 9 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Consumer acceptance and sensory profiling of reengineered kitoza products.
Pintado Ana I.E., Monteiro Maria J.P., Talon Régine, Leroy Sabine, Scislowski Valérie, Fliedel Geneviève, Rakoto Danielle, Maraval Isabelle, Costa Ana Isabel A., Silva Ana Paula, Pallet Dominique, Tomlins Keith I., Pintado Manuela.
2016.
Food Chemistry,
198 : 75-84.
Elevage et qualité des produits en régions chaudes.
Faye Bernard, Alexandre Gisèle, Bonnet Pascal, Boutonnet Jean-Pierre, Cardinale Eric, Duteurtre Guillaume, Loiseau Gérard, Montet Didier, Mourot J., Regina F..
2011.
INRA Productions Animales,
24 (1), spéc. : 77-88.
Local food systems in Vietnam: Strengths and opportunities.
Dao Thê Anh, Sautier Denis.
2011.
Extension Bulletin - ASPAC. Food and Fertilizer Technology Center (640), 26 p. International Seminar on Strengthening local food systems for small-scale farmers in the Asian and Pacific region, Séoul, Corée du Sud, 17 Octobre 2011/21 Octobre 2011.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Ouvrage
Chapitre d'ouvrage
A Brazilian perspective on geographical indications.
Wilkinson John, Cerdan Claire.
2011.
In : Territorial governance : Local development, rural areas and agrofood systems. Torre André (ed.), Traversac Jean-Baptiste (ed.)
. Heibelberg : Physica-Verlag, 143-158.
ISBN 978-3-7908-2421-6
Viande bovine : une richesse pastorale, un commerce autorégulé.
Mankor Adrien, Duteurtre Guillaume.
2010.
In : L'agriculture sénégalaise à l'épreuve du marché. Duteurtre Guillaume (ed.), Faye Mbène Dieye (ed.), Dieye Papa Nouhine (ed.). ISRA-BAME
. Paris : Karthala, 284-303.
(Hommes et sociétés)
ISBN 978-2-8111-0321-7
Actes de congrès
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Desafios de la competitividad en la agricultura Centroamericana.
IICA - SLV, CIRAD - FRA.
1994.
San José : IICA, 168 p. (Serie Ponencias, Resultados y Recomendaciones de Eventos Técnicos : IICA, n. A1/SC-94-04) Seminario Taller Desafios de la competitividad en la agricultura centroaamericana, San José, Costa Rica, Mars 1993.
Communication avec actes
Communication sans actes
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Fabrication artisanale du kilishi au Niger. Optimisation du procédé et amélioration de la qualité du produit.
Kalilou Souley, Zakhia Nadine.
1997.
In : Séminaire séchage des produits alimentaires à haute teneur en eau en Afrique francophone. Atelier : les produits séchés pour les marchés africains = [Seminar : Drying food products with high moisture content in Francophone Africa. Report of the mission in
. Québec : IEPF, 1-12.
Séminaire séchage des produits alimentaires à haute teneur en eau en Afrique francophone, Ouagadougou, Burkina Faso, 21 Avril 1997/24 Avril 1997.
Traitement de la viande par DII. Incidence sur la qualité microbiologique du produit.
Zakhia Nadine, Deumier François, Lahon Marie-Christine, Collignan Antoine.
1994.
In : Déshydratation-imprégnation par immersion (déshydratation osmotique). CIRAD, AFSIA
. Villeurbanne : AFSIA, 89-93.
(Cahier de l'AFSIA, n. 10)
Séminaire AFSIA/CIRAD, déshydratation imprégnation par immersion (déshydratation osmotique), Montpellier, France, 25 Mai 1994/26 Mai 1994.
Thèse
Mémoire
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Document technique et de recherche
Impact des mesures de soutien à l'exportation et de l'aide alimentaire sur la sécurité alimentaire : rapport final.
Alpha Arlène, Gérard Françoise, Hermelin Bénédicte, Wagner Anne,
Renard
Olivier (collab.), Cailleux
Maryline (collab.), Lassalle
Thierry (collab.), Seeling
Andrea (collab.), Bourgeois
Robin (collab.), Rusastra
I. Wayan (collab.), Napitupulu
Togar A. (collab.), Dian Kusumaningrum
I. (collab.), Bélières
Jean-François (collab.), Coronel
Celia (collab.), Flores
Vanessa (collab.).
2006.
Montpellier : CIRAD, 179 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Rapport de mission
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Chapitre de rapport
Viandes bovines et petits ruminants.
Letenneur Léon.
1998.
In : Fiches produits N. 6. Mise à jour septembre 1998. Observatoire du changement. CIRAD. CIRAD-Observatoire du changement
. Paris : CIRAD, 77-80.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Mon Mar 10 01:32:13 2025 CET.