Nombre de documents : 54.
2021
2016
2013
2012
Comparison of two spectra acquisition conditions for the evaluation of genetic parameters of duck fatty liver quality.
Bastianelli Denis, Fernandez Xavier, Bernadet Marie-Dominique, Manse Hélène, Bonnal Laurent, Marie-Etancelin Christelle.
2012.
In : 15th International Conference on Near Infrared Spectroscopy. Edited by M. Manley, C.M. McGoverin, D.B. Thomas and G. Downey
. Cape Town : International Council for Near Infrared Spectroscopy, 328-330.
International Conference on Near Infrared Spectroscopy. 15, Cape Town, Afrique du Sud, 13 Mai 2011/20 Mai 2011.
Use of NIRS for the genetic study of the quality of duck fatty liver.
Bastianelli Denis, Fernandez Xavier, Davrieux Fabrice, Vitezica Zulma G., Robert-Granié Christelle, Marie-Etancelin Christelle.
2012.
In : 15th International Conference on Near Infrared Spectroscopy. Edited by M. Manley, C.M. McGoverin, D.B. Thomas and G. Downey
. Cape Town : International Council for Near Infrared Spectroscopy, 331-335.
International Conference on Near Infrared Spectroscopy. 15, Cape Town, Afrique du Sud, 13 Mai 2011/20 Mai 2011.
2010
2008
Prévisualisation |
2007
Prévisualisation |
2006
2005
Prévisualisation |
2004
Lipophilization of phenolic compounds by lipase-catalyzed reactions.
Villeneuve Pierre, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Piombo Georges, Barouh Nathalie, Baréa Bruno, Lago Regina C.A., Pina Michel.
2004.
In : 3rd Euro fed lipid congress 'Oils, fats and lipids in a changing world", 5-8 September 2004, Edinburgh, Scotland
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
Euro Fed Lipid. 3, Edinburgh, Royaume-Uni, 5 Septembre 2004/8 Septembre 2004.
Study of chicken fat dry factionation.
Arnaud Elodie, Pina Michel, Collignan Antoine.
2004.
In : 9th International Congress on Engineering and Food, 7-11 March 2004, Montpellier (France). IAEF
. s.l. : s.n., 6 p.
International Congress on Engineering and Food. 9, Montpellier, France, 7 Mars 2004/11 Mars 2004.
2003
Aspects économiques du marché des oléagineux.
Voituriez Tancrède.
2003.
In : Lipides et corps gras alimentaires. Graille Jean (ed.)
. Paris : Lavoisier Tec et Doc, 417-451.
(Collection sciences et techniques agro-alimentaires)
ISBN 2-7430-0594-7
Prévisualisation |
L'évolution de la consommation alimentaire.
Figuié Muriel, Bricas Nicolas.
2003.
In : Marché alimentaire et développement agricole au Vietnam. Moustier Paule (ed.), Dao Thê Anh (ed.). CIRAD, CNSSH, RIFAV, VASI
. Hanoi : MALICA, 36-47.
The evolution of food consumption.
Figuié Muriel, Bricas Nicolas.
2003.
In : Food markets and agricultural development in Vietnam. Moustier Paule (ed.), Dao Thê Anh (ed.). CIRAD, CNSSH, RIFAV, VASI
. Hanoi : MALICA, 36-47.
2002
2001
1999
Prévisualisation |
Prévisualisation |
1998
Huile de palme.
Voituriez Tancrède.
1998.
In : Cyclope 1998 : les marchés mondiaux. Kieffer Guy-André (ed.), De Perthuis Christian (ed.)
. Paris : Economica, 295-296.
ISBN 2-7178-3638-1
Séchage par friture : transformations physiques et biochimiques.
Vitrac Olivier, Lisse Isabelle, Trystram Gilles, Raoult-Wack Anne-Lucie.
1998.
In : Compte-rendu des 16èmes journées de l'AFSIA. Séchage avec réaction = [Proceedings of the sixteenth AFSIA day. Drying with reaction]. AFSIA; Ecole Nationale Supérieure de Physique
. Toulouse : AFSIA, 27-35.
(Cahier de l'AFSIA, 16)
Journées de l'AFSIA. 16, Illkirch Graffenstaden, France, 28 Avril 1998/29 Avril 1998.
Séchage-cuisson par friture : transformations physiques des matériaux.
Vitrac Olivier, Lisse Isabelle, Diaz Adriana Pulido, Trystram Gilles, Raoult-Wack Anne-Lucie.
1998.
In : Structuration des aliments : ingrédients et procédés = [Food structuration : ingrédients and processes]. ANIA; CNISF
. Paris : Lavoisier, 1-7.
Rencontres agoral. rencontres scientifiques et technologiques des industries alimentaires. 10, Massy, France, 1998.
1997
1995
Contribution of Grignard reagents in the analysis of short-chain fatty acids.
Pina Michel, Ozenne Catherine Lucette, Lamberet Gilles François, Montet Didier, Graille Jean.
1995.
In : New trends in lipid and lipoprotein analyses. Sebedio J.L. (ed.), Perkins E.G. (ed.)
. Champaign : AOCS, 242-249.
International symposium on new trends in lipid and lipoprotein analysis, La Grande-Motte, France, 15 Septembre 1993/17 Septembre 1993.
A quick method for sterols titration in complex media.
Pioch Daniel, Lozano Paul, Frater C., Graille Jean.
1995.
In : New trends in lipid and lipoprotein analyses. Sebedio J.L. (ed.), Perkins E.G. (ed.)
. Champaign : AOCS, 317-322.
International symposium on new trends in lipid and lipoprotein analysis, La Grande-Motte, France, 15 Septembre 1993/17 Septembre 1993.
1994
Prévisualisation |
1993
Contribution of Grignard reagents in the analysis of short chain fatty acids.
Pina Michel, Ozenne Catherine Lucette, Lamberet Gilles François, Montet Didier, Graille Jean.
1993.
In : Analyse des lipides et des lipoprotéines : évolution, perspectives. Brochure des résumés = New trends in lipid and lipoprotein analysis. Conference pre-prints$ENG. AOCS, INRA, ITERG
. Champaign : American Oil Chemists' Society, 8 p.
New trends in lipid and lipoprotein analysis, La Grande-Motte, France, 15 Septembre 1993/17 Septembre 1993.
Quick method for sterols titration in complex media.
Pioch Daniel, Lozano Paul, Frater C., Graille Jean.
1993.
In : Analyse des lipides et des lipoprotéines : évolution, perspectives. Brochure des résumés = New trends in lipid and lipoprotein analysis. Conference pre-prints$ENG. AOCS, INRA, ITERG
. Champaign : American Oil Chemists' Society, 4 p.
New trends in lipid and lipoprotein analysis, La Grande-Motte, France, 15 Septembre 1993/17 Septembre 1993.
1991
1984
1979
Prévisualisation |
1965
1951
1948
1947
Liste générée le Mon Dec 16 01:46:19 2024 CET.